Lelystad

Tuinkringloop zaterdag 14 oktober 2023

Aanvang 10.00 uur. Adres: Oostrandpark 9

 

Zaterdag 14 oktober gaan we weer een tuinkringloop houden.

Dit keer op een nieuwe locatie en wel bij Virginie en Gerard Boormans.

De meeste mensen weten dat de vorige tuinkringlopen bij Ada Robers op de Groene Velden werden gehouden, maar Ada liet ons weten te gaan verhuizen.

Jammer voor ons maar we willen langs deze weg haar hartelijk bedanken voor haar medewerking en gastvrijheid.

Spontaan bood een van onze leden, Virginie aan dat we de tuinkringloop bij haar mogen houden in haar tuin onder de carport. Dus erg fijn dat we nu weer een nieuwe plek hebben voor onze ochtenden en ook de tuin van Virginie is prachtig en inspirerend. De bedoeling van de tuinkringloop is dat je plantjes en zaden komt brengen en halen. Denk aan tuinplanten, vijverplanten, kuipplanten, kamerplanten tot zaailingen voor groenten. Ook plantenboeken, potten of zaaitrays die je over hebt kun je brengen.

Vanaf 9.45 uur gaan we de spullen uitstallen. Planten graag voorzien van een kaartje met daarop de naam, kleur en hoogte van de plant.

Degene die iets inbrengen ontvangen een lootje. Na de koffie of thee gaat het ruilen van start, rond 10.00 uur mogen degene met een lootje het eerst een van de tentoongestelde planten uitzoeken.

Daarna mag iedereen, dus ook als je geen tuinspullen hebt gebracht, planten uitzoeken, zonder lootje betaal je dan 50 cent per plant. ( Graag zoveel mogelijk gepast geld meenemen)

Wees op tijd, want : OP = OP! Ook als je alleen wilt kopen, rondneuzen of bijpraten ben je van harte welkom.

Mochten er na afloop planten e.d. over zijn waar geen belangstelling voor is, verzoeken wij je om het weer mee naar huis te nemen.