Lelystad

Rondleiding en uitleg over onderhoud tuingereedschap WeeversNieuwstad op dinsdagavond 28 november.

Op het bedrijventerrein de Oostervaart in Lelystad is WeeversNieuwstad gevestigd. Een mechanisatiebedrijf dat wordt gerund door Tonny en Rick Weevers. Sinds april 1989 is Tonny eigenaar van de Lelystadse vestiging, in 2013 is zoon Rick in het bedrijf erbij gekomen.

Het is een ondernemende familie want opa en oma Weevers zijn ooit begonnen met een smederij in Marknesse. Momenteel runnen de derde en vierde generatie Weevers de locatie in Marknesse.

Mechanisatiebedrijf WeeversNieuwstad is er voor verkoop en reparatie van machines en gereedschappen op het gebied van tuin, park en landbouw. Om de juiste service en kwaliteit te kunnen leveren naar de klant, hebben zij ervoor gekozen om zich te specialiseren in de merken Sithl en EGO. Kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom kiezen ze bewust voor de merken waar ze vertrouwen in hebben. Soms komt een ander A-merk nog wel langs in de werkplaats, maar dit zal altijd in overleg met de monteur gaan. Ben je zelf een handige doe-het-zelver, dan biedt het uitgebreide onderdelen assortiment ook een uitkomst. Op deze manier kunnen ze de klant een optimale service bieden.

Tijdens de bijeenkomst op dinsdagavond 28 november maken we nader kennis met WeeversNieuwstad. Door middel van een presentatie en een rondleiding door het bedrijf kan je zelf ervaren wat ze allemaal te bieden hebben. Daarnaast zal er een uitleg gegeven worden over het onderhoud aan tuinmachines en handgereedschappen.

 

Datum: 28 november

Locatie: WeeversNieuwstad, Binnenhavenweg 43 Lelystad

Tijd: 19.30 uur

Voor deze rondleiding kunnen zich maximaal 25 personen aanmelden, dus geef je vlug op! Er zijn geen kosten aan verbonden.

 

aanmelding