Lelystad

Welkom bij Groei & Bloei
Lelystad

Uitgelicht

Heb je ook zo'n plezier in tuinieren? Dan ben je bij Groei & Bloei Lelystad aan het goede adres!

 

Groei & Bloei Lelystad is een vereniging die hoort bij het landelijke blad Groei & Bloei. Heb je een abonnement op het tijdschrift Groei en Bloei; dan ben je automatisch lid van de vereniging en dat heeft veel voordelen!

Wij geven korting en organiseren voor leden en niet-leden allerlei zaken die je niet in het blad kunt vinden.

  • Zoals: informatieve lezingen over bijvoorbeeld exotische planten, kamerplanten, rozen, insecten of vijvers waarbij bekende of minder bekende sprekers een lezing geven met behulp van planten of prachtige foto's.
  • Ook verzorgen wij diverse workshops zoals een mosschilderij maken, bloemen van vilt maken of leren composteren of snoeien.
  • Verder zijn er onze excursies naar tuinen of kwekerijen waar men een kijkje achter de schermen krijgt en meestal een boeiende rondleiding. Vaak zijn er bijzondere planten te koop.
  • Elk jaar is er een busreis die naar prachtige tuinen en of kwekerijen gaat die op een wat grotere afstand liggen van Lelystad. Ook is er om het jaar een busreis naar het buitenland.
  • In de zomer zijn er open tuinen avonden in de buurt waar we bij grote en kleine tuinen gaan genieten van de mooiste ontwerpen en planten.
  • Tijdens de  tuinkringloop in het voor- en najaar wisselen veel planten, stekjes, tuinboeken, potten en dergelijke van eigenaar.
  • We organiseren koffieochtenden om met andere geïnteresseerden over groen te praten.
  • En speciaal voor leden die houden van  bloemschikken hebben we onze bloemschikclub Lelybloem waar we een mooi bloemstuk kunnen maken.

 

Als je ook mee wil doen aan onze activiteiten dan kun je overwegen om een lidmaatschap op Groei & Bloei te nemen. Leden ontvangen het Groei & Bloei tijdschrift 10 x per jaar. Naast het tijdschrift ontvangen leden korting bij diverse kwekers, tuincentra, evenementen, parken en tuinen en op activiteiten van de diverse afdelingen in het land. In Lelystad zijn een aantal winkels waaronder bloemenwinkels en kwekerijen waar je korting krijgt. Ook tijdens de excursies, uitjes, cursussen en workshops is er voor leden altijd een korting en betalen niet-leden meer dan leden. Zo kun je je voordeel halen uit je lidmaatschap!

 

 Alle activiteiten die we organiseren staan in ons blad (het Lelyblad) die 3x per jaar bij leden in de brievenbus valt.

 

Daarnaast versturen wij regelmatig een mail (de Lelymail) met de laatste nieuwtjes, wijzigingen, herinneringen ivm aanmelden voor activiteiten en meer...   Wil je je aanmelden voor de Lelymail klik dan op deze link.  https://lelystad.groei.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Wil je lid worden van Groei & Bloei en het blad ontvangen met alle extra’s en voordelen die afdeling Lelystad je biedt? Dan kun je je nu opgeven.

Groei & Bloei Lelystad

Lid worden van Groei en Bloei afd. Lelystad

Tuinlog

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

08 Jun

Paul

AFSCHEID..

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden