Lelystad

Workshop Hanging Basket vullen woensdag 8 november.

Woensdagavond 8 november organiseert Groei & Bloei in samenwerking met Kwekerij De Stadsweiden en afdeling Harderwijk een workshop Hanging Basket vullen.

Onder deskundige leiding kun je deze avond een hanging basket, of als je dat leuker vindt, een terraspot vullen met herfstplantjes. Je leert hoe je het beste een basket of pot kunt vullen met aarde, mos en planten. Er is keus uit zo’n 20 soorten planten, waaronder de eerste violen, grassoorten, grijsbladige plantjes, hedera, cyclamen of kooltjes.

De planten kunnen een klein beetje vorst doorstaan. Dus als er geen extreme vorst komt, dan kun je heel lang genieten van een mooie plantenbak!

Je kunt de baskets of potten ter plekke uitzoeken of je eigen baskets of potten meebrengen. De gebruikte plantjes en andere materialen reken je aan het eind van de workshop af. Je krijgt 10% korting op je aankoop! En dit geldt deze avond ook als je geen Groei en Bloei lid bent.

In de pauze worden er planten verloot onder genot van een kopje koffie of thee.

Als lid van Groei en Bloei krijg je trouwens op alle planten die je deze avond koopt 10% korting!

We vertrekken om 18.20 uur vanaf het Zuiderwagenplein in Lelystad en starten met de workshop om 19 uur bij de kwekerij. Ook niet-leden kunnen meedoen.

Het aantal plaatsen is beperkt, je kunt je opgeven bij Olga Wolfswinkel, email: o.wolfswinkel(at)outlook.com. Zij is bestuurslid bij afdeling Harderwijk.

Tevens graag opgeven of je zelf wilt rijden of mee wil rijden voor 30 oktober . De reiskosten zijn

€ 4,-, deze betaal je rechtstreeks aan je chauffeur die avond.

 

Kwekerij de Stadsweiden

Rietmeen 1-7

3844HM Harderwijk

Aanmeldformulier Planten fesitval in Appeltern