Lelybloem

Lelybloem is de naam van onze Groei en Bloei bloemschikclub.

Eens in de 6 weken komen de schiksters bij elkaar om met veel plezier en op een ongedwongen manier iets te maken.

Bloemschikken is een creatieve en gezellige hobby. Met wat begeleiding zijn de basisbeginselen en handigheidjes aan te leren. En je gaat altijd met een mooi werkstuk naar huis. Wat de kosten voor materiaal en bloemen zijn is heel persoonlijk. Je kan het zo kostbaar  maken als je zelf wilt. Er zijn leuke voordelige vazen en schalen te koop bij de kringloop. Groen, takken en blad kan je verzamelen door de gemeente te helpen met snoeien, of uit eigen tuin natuurlijk.

Reny Jonker en Corien de Jong, zelf ervaren bloemschiksters, helpen degene die dit willen. Ook leren we van elkaar. Het gaat om het plezier, ook met weinig ervaring ben je welkom.

De kosten voor deelname zijn gratis, je neemt wel zelf je materiaal, gereedschap, bloemen en ondergrond mee. Van te voren bedenken we een thema gerelateerd aan het seizoen. Wil je het thema voor de volgende keer weten? Stuur dan een mail naar onderstaand adres.

We hebben een tijdje geschikt op huisadressen van een aantal leden omdat we nog maar met een klein groepje waren. Inmiddels neemt de belangstelling weer toe en hebben we een leuke locatie gevonden  in Buurthuis de dukdalf in de Punter 35-27 in Lelystad . We gaan daar ongeveer een keer in de 6 weken schikken en doen dit voor de eerste keer dit seizoen, op vrijdag 20 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Wil je deelnemen aan deze middagen van Lelybloem? Stuur dan een mail naar info@ lelystad.groei.nl