Lelystad

50 jarig bestaan van Groei en Bloei afdeling Lelystad!

Feestelijke avond voor en door onze leden en de jaarvergadering 2023 op dinsdag 21 februari

De afdeling Lelystad is jarig, tijd voor een feestje! We nodigen jullie van harte uit om samen met ons het 50jarig jubileum van onze afdeling te vieren. Wij willen er gezellige avond van maken met lekkere hapjes en drankjes en minipresentaties van onze eigen leden zoals al uitgebreid beschreven staat in ‘Van het Bestuur’. Zoals de titel al aangeeft is deze avond alleen toegankelijk voor leden en hun partner/huisgenoot.  

Jaarvergadering

We starten deze avond met de jaarvergadering. Op het programma staan de algemene en financiële verantwoording over 2022, activiteiten en begroting voor 2023 en de verkiezing van nieuwe bestuursleden.

We nemen afscheid van Tineke Burger die ons acht jaar heeft bijgestaan als penningmeester en van Reny Jonker die vier jaar algemeen bestuurslid was. We zijn ze allebei heel dankbaar voor de tijd en het vele werk dat ze gestoken hebben in onze vereniging.

Jetty Keijzer heeft zich beschikbaar gesteld als nieuwe penningmeester, ze heeft al behoorlijk wat uren meegedraaid met Tineke.

Indien jullie bezwaar hebben tegen de aanstelling van Jetty dan kun je dat schriftelijk kenbaar maken. Uiteraard kunnen jullie ook tegenkandidaten voorstellen zodat sprake kan zijn van echte verkiezingen. Ook dat moet schriftelijk met een intentieverklaring van de kandidaat in kwestie. Bezwaren en/of aanmeldingen kun je indienen vóór 1 februari 2023 via mail (info@lelystad.groei.nl) of post (Secretariaat Groei en Bloei, Kamp 27 9, 8225 EK Lelystad).

Wij stellen de stukken voor de jaarvergadering vanaf 14 februari aan jullie beschikbaar. Je ontvangt de stukken thuis na schriftelijke aanvraag via de bovengenoemde adressen. Je aanvraag moet uiterlijk 13 februari (post) of 19 februari (mail) in ons bezit zijn. Wil of kun je de jaarvergadering niet bijwonen dan kun je schriftelijk reageren. Je reactie wordt dan meegenomen in de verslagen en je stem telt ook mee.

Feestavond

Om 20.00 uur start het feestprogramma. Het is nog niet helemaal rond, maar we willen jullie deze avond laten invullen. Bv met een bloemschikdemonstratie of iemand die vertelt over zijn of haar kennis over de tuin of over bemesting of vul het zelf maar in.   

Als je iets kunt vertellen over je hobby (die moet wel groen-gerelateerd zijn) dan mag je ook je spullen verkopen. Dus teken je prachtige kaarten van bloemen, kom dan uitleggen en laten zien hoe je dit doet en je kunt ze deze avond verkopen! Of vertel kort iets over je kruidenthee, je moestuinzaden of je bij-vriendelijke stekken en verkopen maar … Overigens weggeven mag ook hoor.

Het gaat in alle gevallen om korte presentaties van 5-15 minuten.

Ook zoeken we mensen die lekkere hapjes willen maken, hartig of zoet. Zie voor meer informatie het stuk ‘Van het bestuur’.

Tijd Jaarvergadering: Zaal open om 19.15 uur, start om 19.30 uur

Tijd Feestavond: vanaf 20.00 uur

Locatie: BinnenInn, Neringpassage 54 (tegenover CenA)

Kosten: Geen

 

Let op: Je moet je voor deze avond wel aanmelden via het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier Jaarvergadering en jubileumfeest