Lelystad

Koffieochtend op 23 september bij de Cleygaerd.

Voor wie geen idee heeft wat de Cleygaerd is; dit is een tuin van een hectare groot aan de Bronsweg.

De tuin is in 1989  aangelegd als publiekstuin door tuinarchitect Cees Vermeulen (Sophora natuurtuinen). In 2007 is de tuin met andere eigenaren verdergegaan als de Poldertuin, het bleef een publiekstuin en er werden veel kunstevenementen gehouden.

Monique en Ron van der Kleij zijn nu de eigenaren van deze prachtige plek en willen ons graag verwelkomen, ze vinden het leuk om tuinliefhebbers te ontmoeten. Met respect voor de tuin, die met zoveel liefde is aangelegd en onderhouden, hebben ze de tuin verder bijgehouden en gevormd. Het resultaat is een tuin met een parkachtig karakter met vele verrassende plekjes die elk een eigen sfeer hebben. Er is een terras bij de tuinkamer en vijver, hier kunnen we zitten, het is een heerlijk plekje voor een kopje koffie of thee. En misschien krijgen we nog een rondleiding van Monique.

Elke eerste zaterdag en zondag van de maand is de tuin open; ook voor je kinderen of kleinkinderen is er van alles te beleven. Kijk maar eens op de site www.cleygaerd.nl

 

Graag aanmelden voor 18 september  via onderstaand aanmeldformulier ivm de hoeveelheid taart die Monique dan voor ons gaat bakken. Zonder aanmelding mag je ook komen, maar dan is er waarschijnlijk niet genoeg taart.

Kosten: koffie, thee, taart of koek zelf af rekenen aan het eind van de ochtend. Er is een pinapparaat aanwezig. Als er nog speciale dieetwensen zijn laat het even weten, dan houdt Monique hier graag rekening mee.

Tijd: 10.00 - 12 .00 uur

Adres: De Cleygaerd, Bronsweg 17, 8211AL Lelystad

aanmelden koffie ochtend