Bloemschikken met een gastdocent op 16 november.

We gaan ook wat nieuws proberen. We nodigen een gastdocent uit, en wel niemand minder dan Machteld Buitenhuis uit Dronten. Ze geeft daar al jarenlang les, sommige van ons kennen haar daarvan. Ook heeft ze met goed resultaat aan diverse wedstrijden meegedaan. Ze geeft op een plezierige manier les, met voor iedereen op elk niveau aandacht. De opdracht is  weven, maar de definitieve opdracht en wat je er voor nodig hebt volgt na aanmelden.

Deze les wordt gegeven op woensdagavond 16 november in de Duurzaamheidswinkel,  Stadhuisplein 51.

De kosten voor deelname zijn €12,50 voor leden en €17,50 voor niet leden. Aanmelden kan via het onderstaand aanmeldformulier. Voor de spelregels omtrent betalingen klik op deze link:

lelystad.groei.nl/div-en-interviews/spelregels-aanmelden-betalen-en-annuleren-voor-activiteiten

Bloemschikken met een gastdocent