Bollenpot maken op 1 november bij van Bentem Sierteelt in Marknesse

.Op 1 november zijn we welkom bij van Bentem sierteelt van 19.00 uur tot 21.00 uur. In de kwekerij worden o.a. tulpen, zonnebloemen en perkgoed gekweekt.

We drinken een kopje koffie of thee om vervolgens met een grote pot, aarde en bloembollen aan de slag te gaan. Er is in deze periode bij van Bentem een enorm assortiment bloembollen voor een kleurrijk voorjaar. De bollen van je keuze zet je in een pot nadat we uitleg hebben gekregen over het planten in lagen, kleur en vorm van de bloem en over opvolging van bloei. Zodat je wekenlang  een mooie bloeiende pot hebt. Bovenop de pot kun je winterviolen planten. (De winterviolen die ze hier verkopen zijn de mooiste en sterkste violen die ik ooit gezien heb, dit is zeker een aanrader!)

Wil je nog meer groen aanschaffen, dan kan dat. In de winkel is erg veel keus; van snijbloemen tot herfstbloeiers, kamerplanten en tuinplanten.

Graag aanmelden voor 25 oktober via het onderstaand aanmeldformulier en de reiskosten graag overmaken. Er kunnen maximaal 30 personen mee naar Marknesse. Voor de spelregels omtrent betalingen klik op deze link:

lelystad.groei.nl/div-en-interviews/spelregels-aanmelden-betalen-en-annuleren-voor-activiteiten

We willen samen rijden, geef op de site aan of je chauffeur kunt zijn of wil meerijden.

Vertrek: vanaf het Zuiderwagenplein om 18.30 uur.

Kosten: Tussen de € 25,- en € 30,- voor de workshop, een grote pot met bloembollen en winterviolen. Let op: dit reken je nog zelf af bij de kassa. (aangezien de prijzen van de bollen en de pot nog niet bekend waren bij het maken van dit blad)

Reiskosten: € 5,- voor leden, niet-leden betalen € 7,- . Graag overmaken via www.lelystad.groei.nl.

Adres: Van Bentem Oosterringweg 2a, 8316 RX, Marknesse

aanmeldformulier Bollenpot maken bij van Bentem Sierteelt