Nieuwe leden krijgen veelal een welkomstcadeau, zo ook komend seizoen.
Maar nu heeft Groei & Bloei hier ook een bijzonder mooie actie voor bestaande leden van gemaakt!

Het nieuwe leden cadeau is nu een Felco 14 snoeischaar, een gloednieuwe exclusieve ergonomische schaar die ook geschikt is voor de kleinere hand. De verkoopwaarde van deze schaar is € 52,-.

Echter... als we dit als afdeling aan onze leden aanbieden, vóór de ingangsdatum van deze actie, dan kunnen leden deze snoeischaar aanschaffen voor inkoopsprijs, te weten € 35,-.

Er zijn een paar 'voorwaarden':

• Deze actie geldt voor inschrijving tot en met 17 mei, de betaling moet op 17 mei op de rekening van onze afdeling zijn bijgeschreven
  • Alle snoeischaren worden in één keer besteld en afgeleverd op één adres: dat betekent dat je de snoeischaar zelf moet ophalen in de week na aflevering. Natuurlijk laten we je op tijd weten wanneer dat is. Ons afleveradres zal in de wijk Jol zijn!
  • Wij kunnen je helaas geen factuur sturen.

Wil je gebruik maken van deze actie, vul dan >> Opens internal link in current windowhier << je gegevens in. Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv 'snoeischaar'. Zie ook de Opens internal link in current windowspelregels.