Jaarvergadering voor leden

Betreft: Uitnodiging en stukken voor de jaarvergadering

Wanneer: op 27 maart 2019 om 21.30 uur (na de lezing en een korte pauze waarin je kunt genieten van een drankje)

Waar: Atol Plaza, Schor 1-9, 8224 CM Lelystad

Beste Groei & Bloeiers,

Graag nodigen wij jullie uit voor de algemene ledenvergadering van Groei&Bloei afdeling Lelystad. Evenals in 2018 begint de vergadering om 21.30 uur; in aansluiting op de presentatie van Elske van Goïnga getiteld ‘365 dagen in de tuin’.

Door de stukken via internet beschikbaar te stellen willen wij jullie de mogelijkheid te bieden om je goed voor te bereiden op de vergadering. Daarnaast maakt het ook een schriftelijke reactie mogelijk, al ontmoeten wij jullie natuurlijk liever op de jaarvergadering zelf.

Hieronder zijn de stukken voor de jaarvergadering te downloaden:

De jaarrekening 2018 en begroting 2019 zullen op verzoek uitsluitend aan de leden worden toegestuurd. Stuur hiervoor een email aan info(at)lelystad.groei.nl of bel één van de bestuursleden.

Graag tot ziens op de jaarvergadering,

Miranda Römer – voorzitter
Tineke Burger – penningmeester
Marion Kamsteeg – algemeen bestuurslid

Voorstellen Kandidaat Bestuursleden

Zoals je hebt gelezen was het onzeker hoe het verder zou gaan met de afdeling. Het bestuur is blij te kunnen melden dat er zich na de laatste noodoproep toch voldoende kandidaat-bestuursleden hebben aangemeld. Zij stellen zich hier voor:

Hoi Groei & Bloei Lelystad,

Mijn naam is Sanne Hart. Ik woon sinds anderhalf jaar in Lelystad. Mijn passie ligt vooral bij het moestuinieren: fruit, groenten, kruiden en bloemen. Daarnaast lees ik graag: de krant, tijdschriften (ook vooral over tuinieren) en boeken. Verder hou ik van bakken en op pad gaan in de natuur. Voorheen woonde ik in Heiloo, en daarvoor in Amsterdam, waar ik Amerikanistiek heb gestudeerd. Na deze studie, kwam journalistiek. Toen mijn drie kinderen werden geboren, ben ik gestopt met werken en begon ik te tuinieren. Eerst fruit in de achtertuin en toen een moestuin in de voortuin.

Mijn kinderen zijn nu wat groter en sinds drie maanden ben ik postbode. Daarnaast zou ik graag de secretaris worden van Groei & Bloei, want ik vind het belangrijk dat Lelystad zo groen mogelijk blijft en dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van hun eigen (volks)tuin, balkon of ander plekje groen. Daarvoor hoop ik samen met Marion, Tineke, Cobie en wie er nog meer mee wil doen, leuke lezingen, workshops, excursies en zo te organiseren. Bovendien wil ik proberen ons ledenbestand uit te breiden door ook de jongere generatie(s) binnen te halen, zodat we nog meer en diversere activiteiten kunnen ontplooien.

Het moest er toch maar van komen. Geen Groei&Bloei in Lelystad, mijn club met alle leuke mensen die daar bij horen? Dat kan niet! Vandaar dat ik naar de informatieavond ben gegaan en me heb aangemeld als bestuurslid.

Ik ben al jarenlang actief lid en ben regelmatig van de partij bij lezingen, uitstapjes en plantjes ruilen. Maar het bloemschikken is mijn passie. Dat we nu 3 lesgroepen hebben is dan ook heel fijn.

Besturen is een stap verder dan vrijwilliger zijn, een nieuwe uitdaging. Nu nog afwachten of jullie het zien zitten.

Reny Jonker Watzema

Hallo,

Mijn naam is Cobie van der Wal,

56 jaar en al een aantal jaren lid van Groei& Bloei.

Ik heb 3 kinderen en op dit moment 1 kleinkind (tweede in juni), ik ben getrouwd en woon in Lelystad.

Graag zou ik de penningmeester van Groei & Bloei willen helpen met haar taken. Daarom heb ik mij aangemeld om bestuurslid te worden.

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar
Beloond voor wachten op de zon