Activiteiten & Actueel

Meerdaagse tuinenreis naar East-Anglia van 15 t/m 19 augustus

De meerdaagse Tuinenreis gaat ditmaal naar East-Anglia en wordt georganiseerd door onze collega-afdeling Noordoostpolder. 

Na een overnachting op de veerboot Hoek van Holland - Harwich vertrekt de bus voor een bezoek aan een aantal prachtige tuinen. Aan het eind van de middag arriveer je bij het hotel in Ipswich voor diner en overnachting. 
Naast vele tuinen staat ook een bezoek aan Cambridge op het programma.

De tuinen in Essex, Suffolk en Norfolk bezitten die klasse, waarvoor bezoekers naar Engeland komen.Klassieke tuinen zoals Helmingham Hall, maar ook zijn hier weer nieuwe ontwikkelingen te zien in de tuinen als The Old Vicarage en Hyde Hall met bloemenweiden en gravel gardens. In Essex bevindt zich ook de tuin van één van de grand ladies of horticulture, Beth Chatto. Zij heeft met haar manier van tuinieren onbetwist haar stempel gedrukt op de Britse tuinkunst. Al met al de moeite waard om voor deze mooie tuinreis in te schrijven.

Het volledige programma vind je >> Initiates file downloadhier <<

De exacte prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers en zal tussen € 700 en € 750,- liggen.
Dit is inclusief vervoer per luxe tourincar, reisbegeleiding door Piet Boersma, overtocht in 2-persoons buitenhut, hotel inclusief ontbijt en 3-gangen buffetdiner, programmaboekje, entrees voor de tuinen, de in het programma aangegeven lunches, koffie / thee en het pubdiner als afscheid. 

Wil je aanmelden, vul dan het >> Initiates file downloadinschrijfformulier << in en stuur dit naar Elly Kloosterboer (adresgegevens staan op het formulier). Wil je meer informatie, dan kun je uiteraard contact met haar opnemen: 06 224 13 627 of info@goldhoorngardens.nl. 

meer

 

 

 

26
Jun
Gesnapt….
25
Jun
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel