Workshop Snoeien o.l.v. Peter Kouwenhoven op 16 maart - VOL!

Snoeien blijft voor veel mensen altijd een spannende aangelegenheid.
Zomaar de schaar zetten in je mooie, bloeiende struiken?
Dat doe je toch zeker niet zomaar…?

Toch is de snoei een belangrijk onderdeel van het groei- en bloeiproces. “Snoeien doet groeien”  is al een hele oude stelregel. Maar hoe moet dat dan?

Voor wie dat wil horen, zien en zelf wil doen, valt er zaterdag 16 maart het een en ander te beleven.

Peter Kouwenhoven uit Lelystad, hovenier sinds jaar en dag, en van het kaliber: je moet vooral dóen en niet te veel praten, gaat de deelnemers dan een aantal principes uitleggen. Om ons vervolgens te ondersteunen in onze eigen poging de struiken in de tuin van Ada Robers onder handen te nemen. Deze tuin kent zowel sierheesters als vruchtdragende struiken.
Het wordt dus duidelijk een ‘doe-ochtend’.

We beginnen om 09.15 uur met koffie/thee en een korte inleiding.

Daarna gaan we in de tuin aan de slag. Neem vooral je eigen snoeischaar(-en) en eventueel ander snoeigereedschap mee.
We zorgen voor een ‘hand-out’, waarbij ook ruimte is voor aantekeningen.

Praktische informatie:
Wanneer: zaterdag 16 maart van 09.15 uur tot 12.00 uur
Waar: in de tuin bij Ada Robers op de Groene Velden 153 - 155
Kosten:€ 5,- voor leden; € 10,- voor niet-leden
Aanmelden: JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DEZE WORKSHOP. DE GROEP IS VOL!!!
Heb je je aangemeld, betaal dan zo snel mogelijk. Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad ovv 'Snoeiworkshop'. Zie ook de Opens internal link in current windowspelregels voor aan- en afmelden.
Contactpersoon: Pieter Wielinga, 06 50 66 41 76

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar