Lezing: Een gewone tuin, een bijzondere tuin? ’t Is maar hoe je er naar kijkt door Elske van Goinga

Woensdag 27 maart, aanvang 19.30 uur in de Krakeling, Atolplaza, Schor 1-9.

Voorafgaand aan de jaarvergadering zal Elske van Goinga, lid van onze afdeling, een bijzondere lezing geven. Zij neemt ons die avond mee in een persoonlijk project in haar eigen tuin. Leuk, inspirerend en vol mooie 'lessen'.

Elske schrijft over haar lezing:

"In onze tuin heb ik een jaar lang, op vakanties na, elke dag even met de camera rondgekeken. Zo is het fotoboek: '365 Dagen in de tuin' ontstaan. Het boek bevat 365 foto's van opkomst, bloei en verval van planten in alle seizoenen. Ik heb leuke en verbaasde reacties gehad dat er zoveel te beleven valt in de tuin, want vogels, spinnen, kikkers en zelfs slakken doen ook mee. Een jaar lang heb ik ervaren hoe het is om op een andere manier naar de eigen tuin te kijken. Een bijzondere belevenis.
Hopelijk kan ik anderen enthousiast maken om op een meer gedetailleerde manier te kijken en dat met een eenvoudige camera. Ook is het een mooie herinnering wanneer we afscheid moeten nemen van de tuin zoals hij nu is. Goed kijken naar al het leven in de tuin, dit vastleggen om er van te kunnen blijven genieten is voor iedereen mogelijk. 't Is maar hoe je er naar kijkt!"

Ga je met haar mee op reis door de jaargetijden heen?

Gratis entree voor leden. Niet-leden betalen € 5,-. Dit is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Let op de aanvangstijd: deze lezing start om 19.30 uur! Zaal open om 19.15 uur.

Uitnodiging Jaarvergadering

Het is ons goed bevallen in 2018, de jaarvergadering in aansluiting op een lezing.

Daarom nodigen wij jullie van harte uit voor de jaarvergadering die op 27 maart 2019 van 21.30 tot 22.00 uur zal plaatsvinden. Tijdens de pauze tussen lezing en jaarvergadering kun je onder het genot van een drankje de jaarstukken doornemen. De uitnodiging, agenda, algemeen jaarverslag en andere stukken voor deze vergadering, vind je hier (volgt binnenkort)

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar