Cursus bloemschikken (5 middagen of avonden) met Sabina Bijl - start op 7 februari

Ook in 2019 gaan we weer van start met bloemschikken bij Groei & Bloei in Lelystad. Dus, voor wie zich verder wil ontwikkelen in de verschillende bloemschiktechnieken, kan weer meedoen met de cursus!

Maar ook beginners die van alles willen leren over bloemschikken zijn van harte welkom!

De cursus wordt gegeven door onze eigen bloemschikdocente Sabina van Bloemendingen in de Landstrekenwijk. In vijf lessen van ongeveer 1,5 uur maak je telkens een pracht bloemstuk met zelf verzameld materiaal en leer je de fijne kneepjes van het bloemschikken.

Ruim voor iedere sessie stuurt Sabina de deelnemers een opdracht waarin vermeld staat wat er gemaakt gaat worden en wat daarvoor meegenomen moet worden. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de tijd van het jaar en de daarbinnen verkrijgbare materialen vanuit de eigen tuin of winkel.

Het bloemschikken zal gegeven worden in de middag ( 13.30 - 15.30 uur) of in de avond (19.30 - 21.30 uur) op de volgende data: donderdag 7 februari, 28 februari, 21 maart, 11 april, en 9 mei

NB. Wegens de vele aanmeldingen voor de middaggroep is er in overleg met de docente een extra middag gepland, namelijk vrijdagmiddag. Deze groep start op vrijdag 8 februari.

Locatie: Bloemendingen te Waterland 33 in Lelystad

Kosten: leden € 40,-, niet-leden betalen € 55,-

Aanmelden: uiterlijk 24 januari via het Opens internal link in current windowaanmeldformulier op de website. Geef je voorkeur voor de middag of avond op.
Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv 'Cursus Bloemschikken'. Zie ook de Opens internal link in current windowspelregels op de website.

Contactpersoon: Marion Kamsteeg, 06 46 277 455

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)