Excursie Verhage Fruit op 12 januari 2019

Rond 10 uur worden we ontvangen bij Verhage Fruit met een kopje thee of koffie en een gebakje.

We beginnen met een boeiende uitleg over het reilen en zeilen van dit moderne fruitbedrijf. Spannende verhalen over het bestrijden van ongedierte met oorwurmen, een kijkje bij de sorteerruimte, in de boomgaard en in de grote koelcellen.

Wil je fruit en sap proeven? Dat kan in de Proeverij van Verhage Fruit! Ze hebben eigen fruitsap en verschillende appelrassen. Natuurlijk neem je ook een kijkje in de boerderijwinkel met vele soorten kaas, vruchtensappen tot en met vlees van op polderweiden grazende Limousin koeien. En natuurlijk appels uit eigen boomgaard. Of bij al dat lekkers de portemonnee dicht blijft ….?

Op het programma staat ook een bezoekje aan de unieke stokerij met eigen likeuren en destillaten, dit is een bijzondere belevenis en het bekijken waard!

Tussen 12 en 13 uur rijden we terug naar Lelystad.

Let op: omdat we erg blij zijn met onze vrijwilligers is deze excursie voor vrijwilligers die actief zijn geweest in het jaar 2018; gratis! Als bedankje voor je hulp! Meld je wel aan en schrijf er bij dat je vrijwilliger bent.

Praktische informatie:

Kosten: Leden: € 12,00 p.p. en niet-leden: € 18,00, beide inclusief reiskosten van € 3,00.

Vertrek: vanaf het Zuiderwagenplein om 9.15 uur.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 4 januari via het aanmeldformulier. Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv 'Verhage Fruit'. Zie ook de spelregels op de website (Diversen).

Contactpersoon: Marion Kamsteeg 06-46277455

Adres: Verhage Fruit Oosterringweg 33 8315 PS Luttelgeest

Gesnapt….
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel