Kerstworkshop op 15 december

Op zaterdag 15 december staat de jaarlijkse kerstworkshop gepland. Onder begeleiding van Sabina van Bloemendingen (de docente van onze bloemschikcursussen) maken we een prachtig kerststuk.

Je kunt kiezen uit drie verschillende stukken:

Nr 1: Eerst maak je een krans met kerstgroen, andere materialen en kerstballen. Deze hang je in een metalen rechthoekig zwart frame. Natuurlijk kun je dit kerststuk maken naar eigen smaak en stijl.

Nr 2: Ook dit kerststuk wordt gemaakt in een metalen rechthoekig zwart frame. Het stuk wordt vastgemaakt aan het frame en is te maken met diverse materialen die aanwezig zijn en in de kleur te kiezen die beschreven staat.

Nr 3: Een grote bal bekleden met mos en hierop een kerststuk. Dit geheel komt op een glazen voet te staan. Uiteraard ook in je eigen stijl te maken.

Heb je specifieke (kerstmaterialen) welke je hierin wilt verwerken, dan kan dat natuurlijk ook. Neem ze gerust mee.

Voor alle drie de kerststukken moet er gekozen worden uit de kleur van de kerstballen: rood, zilver/wit of goud/bruin.

Na de feestdagen kun je het frame of de glazen voet met andere materialen en bloemen eenvoudig opnieuw gebruiken voor weer een heel ander fraai stuk.

De kerstworkshop is elk jaar een groot succes. En ook dit jaar ga je na een gezellige middag naar huis met een bijzonder werkstuk! Geef je snel op, de aanmeldingen moeten op tijd binnen zijn ivm de aanschaf van de materialen. Het aantal deelnemers is beperkt!

Locatie: De Duurzaamheidswinkel (het oude Postkantoor in de Gordiaan), Stadhuisplein

Tijd: 13.30 uur tot 15.30 / 16.00 uur.

Kosten: € 27,50 voor leden, € 35 voor niet-leden

Aanmelden: uiterlijk 22 november! Dit doe je via het >Opens internal link in current windowaanmeldformulier. Daar geef je ook je keuze door van het stuk en de kleur.
Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv 'Kerstworkshop'. Zie ook de spelregels op de website (Diversen).