Activiteiten & Actueel

Plantenruilbeurs op zaterdagochtend 20 otober

Na een zomer vol uitersten is inmiddels de herfst al weer bijna ingetreden. Tuinen worden winterklaar gemaakt, de eerste opschoning vindt plaats. Veel planten hebben zich uitgezaaid en verdienen een nieuwe plek. Of een nieuwe eigenaar. Of je bent toe aan wat nieuws in de tuin?

 

De najaars plantenruilbeurs is daar het uitgelezen moment voor. Neem alle zaailingen, stekken en zaden mee (vermeld wel svp de naam er bij). Ook tuinboeken, tijdschriften, potten en manden die je over hebt kunnen hier van eigenaar wisselen. En wie weet met welke mooie aanwinsten je zelf dan weer naar huis gaat?

 

Vanaf 9.45 uur kunnen de plantjes en het overige materiaal worden uitgestald. Om 10 starten we en kunnen aanbieders die dat willen iets vertellen over hun aanbod. Vanaf ongeveer 10.15 uur kan het ruilen beginnen. Natuurlijk leggen we de procedure met de rietjes (om aan te geven dat een plant een nieuwe eigenaar heeft) nog even uit. 

 

Ook zonder inbreng kun je nieuwe plantjes voor je tuin 'ruilen', dus kom ook gezellig langs! Alle leden zijn welkom en de koffie staat klaar. 

 

Wanneer: zaterdag 20 oktober

Waar: onder de kapschuur in de tuin van Ada Robers, Groene Velden 153 - 155

Contactpersoon: Miranda Römer, 06 494 00 888