Activiteiten & Actueel

Workshop Hanging basket met herfstplanten

Op woensdagavond 10 oktober organiseren we in samenwerking met Kwekerij De Stadsweiden in Harderwijk een workshop Winterse Hanging Basket.

 

Onder deskundige leiding kun je deze avond een hanging basket, of als je dat leuker vindt een terraspot, vullen met herfstplantjes. Je leert hoe je het beste een basket of pot vult met aarde, mos en planten. Er is keus uit zo’n 20 soorten planten, waaronder de eerste violen, grassoorten, grijsbladige plantjes, hedera, cyclamen of kooltjes.

De planten kunnen een klein beetje vorst doorstaan. Dus als er geen extreme vorst komt, dan kun je zeker genieten van een mooie plantenbak tot de kerst!

 

Je kunt de basket of pot ter plaatse uitzoeken óf je eigen basket of pot meebrengen. De gebruikte plantjes en andere materialen reken je aan het eind van de workshop af. Je krijgt 10% korting op je aankoop!

 

In de pauze worden er planten verloot onder genot van een kopje koffie of thee. Na de workshop is er voor belangstellenden gelegenheid om een kijkje te nemen in de kassen

 

Kosten: reiskosten € 3,-. Omdat je alle materialen ter plekke kiest en afrekent, zijn de kosten variabel.

Vertrek: vanaf het Zuiderwagenplein om 18.20 uur. De workshop start om 19 uur en duurt 2 tot 2,5 uur.

Het aantal plaatsen is beperkt!

De aanmeldperiode is verstreken. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag op rekening N: 34 INGB 0670 611 042 t.n.v. Afdeling Lelystad Groei & Bloei o.v.v. 'Hanging Basket'. 

Contactpersoon: Marion Kamsteeg, 06 462 77 455

Adres: Kwekerij de Stadsweiden, Rietmeen 1-7, 3844HM Harderwijk