Cursus bloemschikken najaar (5 bijeenkomsten) met Sabina Bijl, start op 6 september

Dit voorjaar was er voor het eerst sinds jaren weer een bloemschikcursus via Groei & Bloei in Lelystad!
Elf deelnemers hebben bij Bloemendingen van Sabina Bijl veel nieuwe technieken geleerd. Zij bleek een prima lerares en de cursisten hebben prachtige stukken gemaakt. Zoals een korenschoof gebonden boeket en een stuk op een stronk. Ook was er een thema ‘gebogen’; waar takken gebogen in het bloemstuk werden vastgezet of men maakte een tulpenwaterval met ijzerdraad.

We willen dit najaar weer een cursus van 5 lessen aanbieden om nog veel meer te kunnen leren. We kiezen er voor om gevorderde schikkers en beginners door elkaar in een groep te plaatsen omdat we vinden dat beide hiervan iets opsteken. De werkstukken worden natuurlijk op ieders eigen niveau aangepast! Of je nu al jaren schikt of nog nooit een bloem in oase hebt gestoken, er valt altijd iets te leren en je gaat iedere les met een mooi stuk naar huis!

Cursusdata: donderdagmiddag of -avond op 6 september, 27 september, 18 oktober, 8 november en 29 november. De middagles is van 14.00 uur tot 16.00 uur, de avondles van 19.30 uur tot 21.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen, bij meer aanmeldingen prikken we nog een ander dagdeel.

Kosten: leden betalen € 40,-,  niet-leden betalen € 55,-.
Je neemt zelf een schaal of andere ondergrond mee, net als groen en bloemen.

Locatie: het atelier bij Sabina thuis (Waterland 33, 8245 GG Lelystad).

De uiterste aanmelddatum is inmiddels verstreken. Maar wil je nog meedoen, dan kun je dat aangeven via de wachtlijst. Is er een plekje, dan nemen we contact met je op!
Opens internal link in current windowHier meldt je je aan voor de wachtlijst

. Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv bloemschikcursus. Zie ook de spelregels op de website (Diversen).

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)