Avondexcursie naar Hanneke's Pluktuin in Biddinghuizen op 7 augustus

Ook op dinsdagavond 7 augustus bloeien de bloemen prachtig in Hannekes pluktuin. We gaan deze bloemenpracht van dichtbij bekijken en wie dat wil, plukt een mooi veldboeket (op eigen kosten).

In Hanneke's Pluktuin kun je genieten van de Flevopolder, de natuur en natuurlijk de mooiste bloemen.

Hanneke geeft een rondleiding op haar grote stuk land dat vol staat met verschillende soorten bloemen. Want bloemen zijn er in overvloed: duizenden snijbloemen in vele variaties, eenjarig zaaigoed maar ook vast planten.

Daarna kun je, als je dat wilt, gewapend met een schaartje en een emmer de mooiste creaties bij elkaar knippen. Voor je moeder, buurman, je dochter of gewoon voor jezelf. Je mag elke bloem plukken die je wilt.

Na het plukken genieten we nog even na met een kop thee of koffie met iets lekkers erbij.

Wil je geen bloemen plukken? Ook dan kun je natuurlijk genieten van de bloemenpracht en het uitzicht.

Belangrijke informatie:

Vertrek: 19.00 uur vanaf het Zuiderwagenplein

Kosten: leden betalen € 2,- en niet-leden € 6,- (inclusief € 1,75 reiskosten en koffie met lekkers)

Plukken van een veldboeket kost € 7,50 Let op: deze reken je zelf af bij de pluktuin!

Aanmelden: uiterlijk 31 juli via het >>Opens internal link in current windowaanmeldformulier<<.
Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv Pluktuin. Zie ook de spelregels op de website (Diversen)

Contactpersoon: Marion Kamsteeg

Adres: Hanneke's pluktuin, Ellerweg18, 8256 RT Biddinghuizen, www.hannekespluktuin.nl

Volkstuin: verrassingen