Activiteiten & Actueel

Nieuwe leden krijgen veelal een welkomstcadeau, zo ook komend seizoen. 
Maar nu heeft Groei & Bloei hier ook een bijzonder mooie actie voor bestaande leden van gemaakt!

In het juninummer (wat je 22 mei in de brievenbus vindt) staat een aanbieding dat je het nieuwe-leden-cadeau, dit maal een prachtige regenton van 100 liter, kunt aanschaffen met een korting van € 30,- op  de verkoopprijs van € 72,50, voor € 42,50.


Echter... als we dit als afdeling aan onze leden aanbieden, vóór de ingangsdatum van deze actie, dan kunnen leden deze Rain Saver regenton, inclusief voetstuk en vulautomaat (verbinding met de regenpijp) aanschaffen voor inkoopsprijs, te weten € 35,-. De regenton is er in de kleuren grijs en groen. 


Er zijn een paar 'voorwaarden': 

  • Deze actie geldt voor inschrijving tot en met 15 mei, de betaling moet op 16 mei op de rekening van onze afdeling zijn bijgeschreven
  • Alle tonnen worden in één keer besteld en afgeleverd op één adres: dat betekent dat je de ton zelf moet ophalen in de week na aflevering. Natuurlijk laten we je op tijd weten wanneer dat is. Ons afleveradres zal in de wijk Jol zijn!
  • Wij kunnen je helaas geen factuur sturen.

 

Wil jij gebruik maken van deze heel bijzondere actie voor huidige leden, vul dan het >>Opens internal link in current windowbestelformulier<< in, en maak je betaling over. 

 

 

 

meer

 

 

 

23
Apr
Het bamboebos van Prafrance
18
Apr
Blue bells   Harger en Pettemerpolder