Excursie Theater Bloemschikshow 'Rauw' met Frits Hoogers en Ruud Hazelaar

Op vrijdag 18 mei gaan we naar een heel bijzondere bloemschikshow de Schouwburg in Deventer!

Rauw is een aangrijpende show in het teken van bloemen, emotie en passie.

Frits Hoogers & Ruud Hazelaar laten je tijdens deze show letterlijk en figuurlijk zien dat bloemen emotie zijn. Bloemen voor trouwen of spijt, bloemen voor geboorte of overlijden, bloemen voor…
Live op het podium worden bijzondere bloemcreaties tot stand gebracht, omlijst door optredens van verschillende artiesten. Zang, dans, cabaret en nog veel meer.

De show is van 20.00 tot 22.30 uur. Echter, voorafgaand aan de show worden in de verschillende foyers je zintuigen geprikkeld. De deuren zijn daarom al vanaf 17.00 uur geopend.

Kosten:
Leden € 30,- (inclusief € 9,- reis- en parkeerkosten, en speciale ledenkorting Groei & Bloei)
Niet-leden € 45,- (inclusief € 9,-reis- en parkeerkosten)

Vertrektijd vanaf Zuiderwagenplein is afhankelijk van de (meest-gekozen) optie om respectievelijk 15.30 uur of 18.15 uur.

Aanmelden kan tot uiterlijk 31 maart (i.v.m. reservering kaarten) via het aanmeldformulier. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 t.n.v. Afdeling Lelystad Groei & Bloei, o.v.v. 'Rauw'.

Contactpersoon: Tineke Burger, 06 194 84 782

Alvast kennismaken met Frits?

Kijk hier voor een inspirerend bloemschik-recept!

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867
De omgekeerde wereld