Workshop Mos-collage bij Urban Green Store op 23 mei

Op woensdagavond 23 mei om 19.30 uur staat onze voorjaars workshop gepland. Ditmaal kiezen we voor het maken van een schilderij van mos (en eventueel andere natuurlijke elementen). We zijn deze avond te gast bij Urban Green Store.

Het belooft een leuke avond te worden, waarna je met een prachtig kunstwerk naar huis gaat! Tijdens deze mos workshop leer je eerst de technieken en daarna mag je zelf aan de slag met een creatie naar eigen keuze. Niet alleen leerzaam en lekker ontspannend, maar vooral ook gezellig. Koffie, thee en een lekker hapje en drankje zullen dan ook zeker niet ontbreken.
De workshop duurt ongeveer 2 uur.

De kosten zijn afhankelijk van het gekozen frame:
40cm * 40cm: leden € 25,- / niet-leden € 30,-
40cm * 60cm: leden € 35,- / niet-leden € 40,-
60cm * 60cm: leden € 50,- / niet-leden € 55,-

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 14 mei via het Opens internal link in current windowaanmeldformulier. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 t.n.v. Afdeling Lelystad Groei & Bloei, o.v.v. 'moscollage'.

Contactpersoon: Marion Kamsteeg, 06 462 77 455

Adres: Urban Green Store, Zeilweg 2F, Lelystad (industrieterrein Noordersluis).

Het bamboebos van Prafrance
Blue bells   Harger en Pettemerpolder