Cursus beplantingsplannen: Maak van je tuin een plantenparadijs!

Droom je er ook wel eens van: je tuin te veranderen met een andere indeling en andere beplanting? Je ziet mooie planten maar weet niet of ze geschikt zijn voor jouw tuin?

Daar hebben wij een oplossing voor: volg deze cursus!

In 3 avonden leer je je tuinwensen te vertalen naar een concreet plan, rekening houdend met de tuinsfeer die bij jou en bij de architectuur van je huis past en ook met de manier waarop je de tuin wilt gebruiken. Daarnaast spelen vorm, ligging, grondsoort, zon of schaduw, ruimtelijke elementen en water een belangrijke rol bij het plannen van je beplanting.

Je eigen tuin vormt het uitgangspunt, dus geen adviezen waar je helemaal niets aan hebt.

Onder leiding van docent Liezeke Bianchi leer je goed naar je tuin te kijken en deze te analyseren, je werkt je ideeën uit en maak je een beplantingsplan voor je eigen tuin.

Kortom: leuk, leerzaam en gezellig.

Cursusdata: Woensdag 14 en 28 februari en 21 maart, van 19.30 tot 22.00 uur.

Locatie: We maken deze keer gebruik van een nieuwe en inspirerende locatie: de Urban Green Store, Zeilweg 2, 8243PK Lelystad (industrieterrein Noordersluis).

Kosten: Leden betalen € 60,- niet-leden betalen € 75.,-

Aanmelden kan tot uiterlijk 11 februari via het aanmeldformulier (niet meer mogelijk!). Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 t.n.v. Afdeling Lelystad Groei & Bloei, o.v.v. 'beplantingsplan'.

Contactpersoon: Marika Schnitker, 06 116 04 421

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien