Cursus bloemschikken (5 avonden) met Sabina Bijl

Altijd al eens willen leren hoe je een Biedermeier, een spetterend tafelstuk of een prachtige krans maakt? Of wil je juist je technieken op het gebied van bloemschikken verder ontwikkelen?

Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht bij de nieuwe cursus bloemschikken van Groei&Bloei Lelystad. Je maakt op elke cursusavond een mooi stuk, dat je uiteraard ook mee naar huis neemt om nog lang van te genieten.

Onder leiding van Sabina Bijl van Bloemendingen starten wij op 8 februari met een serie van 5 cursusavonden waarin uiteenlopende technieken aan de orde komen.

Voorafgaand aan de cursusavond stuurt Sabina de deelnemers per mail een thema/voorbeeld met een lijstje van het benodigde materiaal dat door de cursist meegenomen moet worden. Je kunt ook (een deel van) de bloemen via Sabina bestellen en rechtstreeks met haar afrekenen.

Cursusdata: 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart en 12 april steeds van 19.30-21.30 uur.

Locatie: het atelier bij Sabina thuis (Waterland 33, Lelystad). Er is een beperkt aantal plaatsen.

Kosten: Leden betalen € 40,-, niet-leden € 55,-. Bloemen en groen zijn niet bij het cursusgeld inbegrepen.

Aanmelden:uiterlijk 31 januari via het aanmeldformulier. Je aanmelding is definitief na ontvangst van het bedrag op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 t.n.v. Afdeling Lelystad Groei & Bloei, o.v.v. 'cursus bloemschikken'.

Aanmelden is niet meer mogelijk! Wel kun je aangeven dat je op de wachtlijst wilt worden geplaatst voor een eventuele volgende cursus. Dat doe je door dit formulier in te vullen.

Contactpersoon: Tineke Burger, 06 194 84 782