Aanmeldformulieren voor excursies, workshops en cursusssen

Met ingang van september 2017 is de aanmeldprocedure voor excursies , workshops en andere activiteiten gewijzigd: je kunt je alleen nog via de website opgeven.

Wil je deelnemen aan een excursie, cursus of workshop, dan meld je je aan door het betreffende aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Alleen bij wijze van uitzondering is een telefonische aanmelding mogelijk (als je echt geen beschikking over internet hebt bijvoorbeeld). Natuurlijk kun je voor vragen altijd nog even telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer daarvoor staat vermeld bij de betreffende activiteit.

Op deze pagina vind je alle actieve formulieren om je aan te melden voor een activiteit.

Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met de Opens internal link in current windowspelregels. Daar kun je alles lezen over aanmelden, betalen en afmelden. Wij raden je aan om deze spelregels tenminste 1 keer door te lezen. Ook ga je ermee akkoord dat wij je persoonsgegevens (tijdelijk) opslaan en verwerken (zie svp hieronder voor meer informatie).

Op dit moment kun je je aanmelden voor de onderstaande activiteiten. Klik op de link en je wordt direct doorgeleid naar het formulier:

Opens internal link in current windowWorshop Hanging Basket

Opens internal link in current windowKerstworkshop

Persoonsgegevens, privacy en AVG

Met je aanmelding voor een activiteit ga je er mee akkoord dat wij de aangeleverde persoonsgegevens verwerken op de deelnemerslijst. Uiteraard zullen wij deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor ze zijn aangeleverd, namelijk het goed kunnen uitvoeren van jouw deelname aan de activiteit. Ook ga je er mee akkoord dat eventuele foto's, genomen tijdens een activiteit, kunnen worden gepubliceerd op de website, in de Nieuwsbrief, of social media kanalen. Het volledige Privacy Statement van Groei & Bloei kun je >>Opens external link in new windowhier<< lezen.

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867
De omgekeerde wereld