Actie: Tegel eruit, (kruiden)plant erin!

Met de Nationale Tuinweek komt tuinvereniging Groei &Bloei in actie tegen ‘versteende tuinen’. Met meer planten (en minder tegels) in de tuin lever je een positieve bijdrage aan een groenere leefomgeving, de waterhuishouding en biodiversiteit.

Veelzijdige kruiden als munt, tijm, anijs, salie, rozemarijn en dille zijn ideale planten. Je kunt er niet alleen van oogsten en genieten, maar afhankelijk van de soort hebben de smaakmakers ook sierwaarde door hun compacte groeivorm en fraaie bloemen die vlinders en bijen aantrekken. Daarnaast ruiken de planten vaak lekker en je hebt er geen omkijken naar.

Tegel eruit, plant erin!

Gratis kruidenplanten *

Samen met Intratuin organiseert Groei & Bloei de landelijke inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’. Iedereen die op zaterdag 10 juni (tussen 10.00 en 15.00 uur) een tegel uit eigen tuin inlevert bij een Intratuinvestiging ontvangt twee gratis kruidenplanten.

Natuurlijk staan wij met onze kraam en heel veel kruidenplantjes voor je klaar in de hal van de Intratuin (Woonboulevard Palazzo in Lelystad).

Lever jij je tegel bij ons in?

Bloemschikken voor kinderen

Ook aan kinderen wordt gedacht. Onder begeleiding van onze bloemschikdames van Lelybloem kunnen kinderen voor een klein bedrag een leuk bloemstukje maken.

Overige activiteiten

Er zijn cadeautjes, en de jaarlijkse wedstrijd 'wie raadt het juiste aantal bonen in de pot?"
En ben je nog geen lid van Groei & Bloei, dan is er natuurlijk een superleuke actie voor nieuwe leden!

Kom gezellig langs en breng je (klein- of buur-)kinderen mee!

========

* Voorwaarden actie ‘Tegel eruit, plant erin’:
1. Bij inlevering van 1 tegel bij de stand van Groei & Bloei, ontvang je een waardebon2. Deze waardebon is goed voor 2 kruidenplanten (keukentijm, rozemarijn, Marokkaanse munt, oregano of marjolein en salie)3. 1 bon per huishouden4. De bon is alleen geldig op zaterdag 10 juni 20175. Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd deelname ongeldig te verklaren.6. De waardebon is niet inwisselbaar voor contant geld.

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017