Lees en download hier ons Lelyblad van Initiates file downloadseptember

Lees je liever een bladerbare versie, dan kan dat hier: Opens external link in new windownieuwsbrief september

De volgende editie van het Lelyblad verschijnt eind december / begin januari 2019.
Alle leden ontvangen een gedrukt exemplaar van deze nieuwsbrief drie maal per jaar in de brievenbus.

Lelyblad

Vanaf de septembereditie is de papieren Nieuwsbrief hernoemd tot "Lelyblad".
De inhoud en intentie blijft uiteraard gelijk. Met dit blad informeren we leden (en online ook andere belangstellenden) over onze activiteiten in de komende periode.

Lelymail

Tussentijds versturen wij ook mails aan belangstellenden. Deze nieuwsflits heet vanaf augustus 2018 de Lelymail.
Hierin het laatste nieuws, de komende excursies, workshops of lezingen en andere zaken die het delen waard zijn. We zullen nooit spammen, daar houden we zelf ook niet van.
Opens internal link in current windowHier kun je je aanmelden voor deze Lelymail

Hierboven kun je je inschrijven voor de landelijke nieuwsbrief.

Zoek je een leuk cadeau voor een tuinliefhebber? Denk dan eens aan een cadeau-abonnement op Groei&Bloei! Het stopt automatisch na een jaar.

Een hele Tours - Blik op de Tuin 876