Modern Advent bloemschikworkshop

Terugblik zondag 30 november 2014

Plaats: Hof van Hestia, Bronsweg 23

Kosten: 15,- euro (leden); 20,- euro (niet-leden)

Tijdens deze bloemschikworkshop maak je een modern advent kerststuk. De begeleiding, onder de deskundige leiding van onze eigen ervaren bloemschikster Saskia, is stap-voor-stap, zodat iedereen mee kan doen. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met draadtechnieken, klemmen en wikkelen.

Je maakt een modern advent stuk waarmee je de vier weken naar kerstmis kunt aftellen.

Op de foto zie je hoe een deel van het draadwerk eruit komt te zien.

Om alvast in de kerststemming te komen maken we het extra gezellig met  warme chocolademelk (met slagroom) en iets lekkers.

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan uiterlijk 23 november aanstaande op via ons email adres (info(at)lelystad.groei.nl) onder vermelding van modern advent workshop of bel met Marjan (0320)247658.

Graag betalen voor 23 november 2014 door het bedrag o.v.v. advent workshop over te maken op rekening nummer: NL34INGB0670611042 t.n.v. afdeling Lelystad Groei en Bloei.

Zelf meenemen: een snoeischaar, mesje, meetlint, snijtang, draadtang (optioneel, wel handig).

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915