Workshop 'Klassiek Kerststuk maken in gezellige Kerstsfeer'

Datum: woensdagavond 18 december 2013

Tijd: aanvang 20:00 uur

Locatie: De Krakeling in Atolplaza (Klik hier voor een routebeschrijving).

Kosten: 15,- euro (leden); 20,- euro (niet-leden)

Stap-voor-stap, zodat iedereen mee kan doen, onder de deskundige begeleiding van ervaren bloemschiksters van onze eigen afdeling, gaan we tijdens deze kerstworkshop een mooi klassiek kerstbloemstuk maken. Ook als je weinig ervaring hebt met bloemschikken, is deze workshop geschikt voor jou.

En wie wil er nou niet een mooi zelf gemaakt kerststuk met de feestdagen in huis hebben?

Om het klassieke karakter te benadrukken verwerken we rozen en tijdloos groen in het stuk. Een voorbeeld van hoe het klassiek kerstbloemstuk eruit komt te zien, zie je op de foto. Dit is een voorbeeld, de kleuren van het werkelijke stuk kunnen hiervan afwijken, afhankelijk van de beschikbaarheid van verschillend materiaal.

Zo vlak voor de kerstdagen maken we de avond extra gezellig met Glühwein, chocolademelk en iets lekkers.

Lijkt het je leuk om mee te doen, geef je dan uiterlijk 1 december aanstaande op via ons email adres (info(at)lelystad.groei.nl) onder vermelding van klassiek kerstbloemstuk of bel met Saskia.

Graag betalen voor 10 december door het bedrag over te maken op rekening nummer: 670611042 t.n.v. afdeling Lelystad Groei en Bloei.

S.v.p. zelf een snoeischaar, mesje etc. meenemen.

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)