Bloemschikwedstrijd bij Wijngaard El Placer met het thema 'Veel Plezier'.

Op zaterdag 28 september organiseerde onze afdeling samen met Wijngaard El Placer tijdens de Open Dagen op de Groene Velden weer een bloemschikwedstrijd. Het thema van de wedstrijd was dit jaar 'Veel Plezier', een vrije vertaling van El Placer. Dit jaar moest er verplicht minimaal één wijnglas in het bloemstuk verwerkt worden.

In tegenstelling tot de officiële bloemschikwedstrijden, is er bij deze wedstrijd maar één categorie voor alle deelnemers: amateurs. Tijdens de Open Dagen stemde het bezoekende publiek welk bloemstuk zij het mooist vinden.

Dit jaar waren er niet veel deelnemers aan de wedstrijd maar het enthousiasme van de deelnemers was er niet minder om. Het bloemstuk van Dora Timmermans verkozen door het publiek.
Onze hartelijke gelukwensen Dora!

Tijdens de Open Dagen stonden we met een kraam op het terrein van de wijngaard en meldden zich twee nieuwe leden aan!

Bekijk hier alle foto's.

Het winnende bloemstuk van Dora Timmermans.
Gesnapt….
Schilderachtige Hollandse luchten, beestjes en wat geel