Bloemschikwedstrijd 'Druivenoogst'

Op zaterdag 29 september organiseerden wij in samenwerking met Wijngaard El Placer op de Groene Velden een bloemschikwedstrijd met als thema Druivenoogst.

De deelnemers die uit Lelystad, Almere en Dronten kwamen, verzamelden zich zaterdagochtend al vroeg.

Iedereen bracht zijn eigen materialen mee en een druivenstronk werd beschikbaar gesteld door de wijngaard.

In de bloemstukken moesten druiven en de druivenstronk/tak verwerkt worden.

Het publiek dat de Wijngaard bezocht tijdens de Open Dagen van de Groene Velden kon hun voorkeursstem uitbrengen. En dat deden ze; er werden bijna honderd stemmen uitgebracht!

De prijzen werden beschikbaar gesteld door El Placer. De 1e prijs was een geschenktas met twee flessen biologische wijn of een Workshop Wijn Maken. De 2e prijs was een geschenktas met een fles biologische wijn. De derde prijs was een grote fles of twee kleine flesjes El Placer likeur.

De winnaars

Dorry Meijer-Alink en Klazien Bologne, beiden uit Dronten, eindigden gelijk met 15 stemmen. Daarom krijgen zij allebei een eerste prijs.

De derde prijs was voor Jolanda Farenhorst uit Almere.

Onze hartelijke gelukwensen voor de drie winnaars!

De winnende bloemstukken zie je hieronder. Klik hier om alle foto's te bekijken.

De eerste prijs voor Dorry Meijer-Alink uit Dronten

En nog een eerste prijs voor Klazien Bologne uit Dronten.

De derde prijs voor Jolanda Farenhorst uit Almere.

Bekijk hier alle foto's.

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar