Activiteiten & Actueel

Terugblik tuinreis naar Anna Paulowna - 21 juli 2012

We zijn begonnen bij Ineke en Arie Spigt in Breezand en werden onthaald met heerlijke en mooi versierde cakes. De tuin was vol verrasingen met mooie planten en creatieve vondsten.

Toen we in deze tuin de grote mooie Dahlia’s zagen,  zijn we naar de kweker Peter Koomen gegaan voor een kijkje en een koopje (aan de Molenvaart in Anna Paulowna).

We gingen ook kijken in de tuin van Tineke en Anton Broekema omdat we ruim in de tijd zaten, tegenover Peter Koomen aan de andere kant van de Molenvaart.

De “tweede tuin” was de tuin van Nel en Kees Kaandorp, ook aan de Molenvaart. In deze prachtige tuin kregen we een rondleiding en een culinair onthaal met heerlijke soep en tosti enz.

De laatste tuin was van Ineke van der Zijde, ook aan de Molenvaart in Anna Paulowna. Deze tuin was klein en fijn en het onthaal was ook hier vorstelijk met koek en snoep.

Als laatste bezochten we de kwekerij "Liefhebbersplanten", hier hebben een aantal van ons mooie planten gekocht.

Als afsluiting van deze zonnige dag en vol met mooie beelden en een auto vol planten, hebben we heerlijk gegeten bij "Restaurant de Vlietlanden" in Wervershoof.

Truus de Jong

Bekijk alle foto's.

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST