Het Moederdag Kinderworkshop team met wethouder Meta Jacobs

Zaterdag 12 mei was het eindelijk zover, na maanden van voorbereiding, de Moederdag kinderworkshop in het ABC-gebouw. Na het opbouwen gingen we om 10 uur direct goed van start, want er stonden al een aantal kinderen met hun (groot)ouders klaar om een hart bloemstukje te maken. Een goed begin dus!

Rond 11 uur kwam wethouder Meta Jacobs langs om de workshop officieel te openen door zelf een bloemstukje te maken. Haar man heeft ook meerdere foto’s gemaakt, een aantal daarvan kun je op haar website (www.metajacobs.nl) bekijken.

Op de foto’s die Harriet heeft gemaakt kun je zien dat de kinderen ook nog eens ontzettend trots op hun zelfgemaakte bloemstuk zijn. Erg leuk al die blije, trotse kinderen (en dat geldt natuurlijk ook voor de meegekomen pappa’s/moeders/oma’s en opa’s).

We kregen, terwijl we met een groep enthousiaste vrijwilligers bezig waren, leuke reacties van de deelnemers, maar ook van voorbijgangers die kwamen kijken wat we allemaal aan het doen waren. Ook het roze bloemenschort, dat we aan hadden voor de herkenbaarheid viel erg in de smaak.

Kortom het was een erg leuke dag en we konden met een goed gevoel na een lange dag voldaan naar huis.

Wordt vervolgd….

Saskia

Klik hier om alle foto's van de kinderworkshop te bekijken.

Klik hier om de uitslag van de Bonenwedstrijd te bekijken.

Klik hier om de uitslag van de Zonnebloemwedstrijd te bekijken.

Vind je het leuk om zelf een van de foto's te hebben die op de website staan? Ga dan met je muis op de betreffende foto en klik op de rechterknop van je muis. Kies dan voor de mogelijkheid 'foto opslaan als...' Geef de foto een naam en hij wordt opgeslagen op je eigen pc. Lukt het niet? Stuur dan even een mailtje naar info(at)lelystad.groei.nl dan sturen wij je de foto digitaal toe.

De Moederdag Kinderworkshop werd mede mogelijk gemaakt door de onderstaande sponsors:

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)