Ook deze keer werd de Plantenruilbeurs weer goed bezocht. Vaak door dezelfde leden, maar deze keer waren er ook weer een paar nieuwe gezichten bij. Gelukkig maar, want zelf vind ik de plantenruilbeurzen een van de leukste en gezelligste activiteiten die we voor leden organiseren. En dan is het toch jammer als je daar geen gebruik van maakt.

Er waren weer heel veel plantjes meegebracht en het aanbod was erg gevarieerd. Het weer zat gelukkig mee, maar ook een korte regenbui was geen probleem omdat we weer gebruik mochten maken van de mooie schuur van Ada Robers op de Groene Velden.

Uiteindelijk hebben alle planten weer een nieuw huis gevonden.

Heb je deze plantenruilmarkt gemist? Geen nood, volgend voorjaar organiseren we er vast weer een!

Harriet Kleijn

Klik hier om alle foto's te bekijken.

Saskia van der Hout ging blij naar huis met een enorme hortensia, die maar net in haar auto paste!
Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915