Diversen

Groei & Bloei is meer dan alleen het grootste tijdschrift over tuinen en tuinieren. Het is ook een vereniging met zo'n 150 afdelingen die vele activiteiten op het gebied van groen en tuinieren organiseren.

Door een abonnement te nemen op het tijdschrift Groei&Bloei, word je automatisch lid van de Groei&Bloei vereniging in je woonplaats.

Groei & Bloei afdeling Lelystad organiseert lezingen, workshops en cursussen. Jaarlijks bezoeken we een kwekerij, maken een dagexcursie en organiseren we, in samenwerking met Garden Tours, een meerdaagse tuinenreis naar het buitenland.

In het voor- en najaar organiseren we plantenruilbeurzen en tijdens de zomermaanden een serie Open Tuinen. Deze tuinen, van leden en niet-leden, zijn dan ’s avonds vrij te bezoeken door Groei&Bloei leden. Als lid van Groei&Bloei Lelystad kun je aan de activiteiten van andere afdelingen meedoen. Veel activiteiten die wij organiseren zijn gratis toegankelijk voor leden. Voor activiteiten die ook toegankelijk zijn voor niet-leden, wordt aan hen een bijdrage gevraagd.

Kijk eens in het Activiteitenoverzicht voor alle leuke dingen die er voor het komende seizoen gepland staan. Onder Nabesprekingen kun je lezen en bekijken wat er dit jaar allemaal al heeft plaatsgevonden.

Als lid kun je ook de activiteiten van alle andere afdelingen bezoeken. Kijk ook eens wat de andere afdelingen in de buurt van Lelystad organiseren.

Door lid te worden van Groei&Bloei ontvang je 11 maal per jaar het tijdschrift Groei&Bloei; het grootste tuintijdschrift van Nederland. Neem hier alvast een kijkje.

Tevens krijg je bij een aantal lokale bedrijven in Lelystad korting op vertoon van je Groei&Bloei pasje. Jaarlijks ontvang je ook een landelijk overzicht van evenementen en bedrijven waar je korting krijgt.

Vraag een gratis proefnummer van het tijdschrift aan! Ook deze maand is er weer een leuke aanbieding voor nieuwe leden.

Lid worden van Groei&Bloei?

• Woon je nog maar kort in Lelystad en wil je wat meer mensen leren kennen?
  • Wil je meer kennis opdoen over alles wat met de tuin te maken heeft?
  • Wil je het grootste tuintijdschrift van Nederland maandelijks ontvangen?
Mijn nieuwe uitdaging
Tamme kastanjes en herfsttijloos