foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Lelystad!

Heb je ook zo'n plezier in tuinieren? Dan ben je bij Groei & Bloei Lelystad aan het goede adres! 

Wij organiseren voor leden en niet-leden informatieve lezingen, leuke workshops en excursies naar binnen- en buitenland. In de zomer zijn er open tuinen avonden en in het voor- en najaar wisselen veel planten en stekjes van eigenaar tijdens de plantenruilbeurs. En voor de liefhebbers hebben we onze bloemschikclub Lelybloem.

 

Alle activiteiten die onze afdeling organiseert kun je lezen in onze Opens internal link in current windownieuwsbrief, die 3x per jaar bij leden in de bus valt. Leden ontvangen het Groei & Bloei tijdschrift 10 x per jaar. Wil je meer weten over een abonnement? Lees hier verder

Initiates file downloadLees hier onze laatste nieuwsbrief. In deze mei-editie staat alle informatie over de Open Tuinen, de activiteiten tijdens de Nationale Tuin Week en excursies die deze zomer gepland staan. Tot slot natuurlijk nog tips en ander nieuws. 

Alle leden hebben deze begin mei in de brievenbus ontvangen. 

In de Opens internal link in current windowfotorubriek vind je een leuke impressie van alle excursies, uitjes en lezingen. Een mooie indruk en fijne herinneringen voor de deelnemers!

 

 

 

Nationale Tuinweek is weer voorbij

Lelystad heeft 2 gratis activiteiten georganiseerd, die eijde weer een feest van mooie ontmoetingen met groen en aanverwante zaken waren:

  • Kruidenplanten in ruil voor een stoeptegel op 10 juni tijdens Opens internal link in current window'Tegel eruit, plant erin' bij Intratuin
  • Opens internal link in current windowFiets & autoroute langs agrarische bedrijven en enkele open tuinen in het buitengebied.

    Een heel kleine fotoimpressie als herinnering. Alle foto's (en meer) zijn te vinden in het Opens internal link in current windowfoto-album
Compilatie van kinderbloemschikken bij de actie "Tegel eruit, plan erin"
Compilatie van de fiets- en autoroute in het buitengebied van Lelystad. Langs diverse open tuinen en agrarische en groengerelateerde bedrijven.

Noteer alvast in je agenda.......

26 augustus Opens internal link in current windowexcursie Dahliakwekerijk Heemstede

23 september, excursie Flevo Siergras Marknesse 

 

 

 

Volg jij ons al op Facebook?

meer

Deze maand in Groei & Bloei

16
Sep
Volkstuin:125 mm regen
13
Sep
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017