foto's

Welkom bij Groei & Bloei Lelystad!

Heb je ook zo'n plezier in tuinieren? Dan ben je bij Groei & Bloei Lelystad aan het goede adres!

Wij organiseren voor leden en niet-leden informatieve lezingen, leuke workshops en excursies naar binnen- en buitenland. In de zomer zijn er open tuinen avonden en in het voor- en najaar wisselen veel planten en stekjes van eigenaar tijdens de plantenruilbeurs. En voor de liefhebbers hebben we onze bloemschikclub Lelybloem.

Leden ontvangen het Groei & Bloei tijdschrift 10 x per jaar. Naast het tijdschrift ontvangen leden kortingen bij diverse groene bedrijven en op activiteiten van de diverse afdelingen in het land. Wil je meer weten over een abonnement? Lees hier verder

Alle activiteiten die onze afdeling organiseert kun je lezen in onze nieuwsbrief die 3x per jaar bij leden in de bus valt.
Lees Opens internal link in current windowhier de laatste nieuwsbrief (of duik in een ouder exemplaar)
In de mei editie staat onder andere het programma tot en met september 2018.

Alle leden hebben deze halverwege mei in de brievenbus ontvangen.

In de Opens internal link in current windowfotorubriek vind je een leuke impressie van alle excursies, uitjes en lezingen. Een mooie indruk en fijne herinneringen voor de deelnemers!

Noteer alvast in je agenda.......

Klik op de link om naar de pagina van die activiteit te gaan en alle informatie te lezen (ook de eventuele aanmeldlink voor workshops of excursies vind je hier).

7 augustus Opens internal link in current windowAvondexcursie Hanneke's Pluktuin

18 augustus Opens internal link in current windowEéndaagse tuinenreis Villa Augustus / tuin familie Vermonden

30 augustus Opens internal link in current windowOpen tuinen Avond Jagersveld

22 september Opens internal link in current windowWorkshop Composteren kun je leren

13 oktober Opens internal link in current windowOpens internal link in current windowExcursie Beervelde (samen met G&B NOP)

Volg jij ons al op Facebook?

Klik op het plaatje en je komt op de facebookpagina van Groei & Bloei Lelystad

Deze maand in Groei & Bloei

Volkstuin: verrassingen
Volkstuin: het gewas bij de buren…….