foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Lelystad!

Heb je ook zo'n plezier in tuinieren? Dan ben je bij Groei & Bloei Lelystad aan het goede adres! 

Wij organiseren voor leden en niet-leden informatieve lezingen, leuke workshops en excursies naar binnen- en buitenland. In de zomer zijn er open tuinen avonden en in het voor- en najaar wisselen veel planten en stekjes van eigenaar tijdens de plantenruilbeurs. En voor de liefhebbers hebben we onze bloemschikclub Lelybloem.

 

Leden ontvangen het Groei & Bloei tijdschrift 10 x per jaar. Naast het tijdschrift ontvangen leden kortingen bij diverse groene bedrijven en op activiteiten van de diverse afdelingen in het land. Wil je meer weten over een abonnement? Lees hier verder

 

Alle activiteiten die onze afdeling organiseert kun je lezen in onze nieuwsbrief (het Lelyblad) die 3x per jaar bij leden in de brievenbus valt. 
Lees Opens internal link in current windowhier de laatste nieuwsbrief (of duik in een ouder exemplaar)
 

Daarnaast versturen wij regelmatig een mail met de laatste nieuwtjes, wijzigingen, herinneringen ivm aanmelden voor activiteiten en meer... vanaf 1 augustus is deze gedoopt tot de "Lelymail". Wil je je aanmelden, dan kan dat >>Opens internal link in current windowhier<<

 

In de Opens internal link in current windowfotorubriek vind je een leuke impressie van alle excursies, uitjes en lezingen. Een mooie indruk en fijne herinneringen voor de deelnemers!

 

 

 

Uitnodiging Jaarvergadering voor leden op 27 maart

Best lid van de afdeling Lelystad,

We nodigen je van harte uit voor de jaarvergadering voor leden.
Deze vind plaats na de lezing op 27 maart in de Krakeling, Atolplaza. Tussen de lezing en de vergadering kun je genieten van een drankje en nog even de stukken doornemen. De agenda, het jaarverslag en alle anders stukken zijn >> Opens internal link in current windowhier << te downloaden of op te vragen.  

Tijdens deze vergadering kijken we terug en gelukkig ook weer vooruit. Want we zijn blij dat voldoende kandidaat-bestuursleden zich na onze noodoproepen hebben gemeld. Zij stellen zich op de pagina van d ejaarvergadering ook even kort voor!


We stellen het op prijs als je je aanwezig wilt zijn op 27 maart (we starten om 21.30 uur).

Het bestuur, Tineke, Marion & Miranda

 

 

 

Noteer alvast in je agenda.......

Klik op de link om naar de pagina van die activiteit te gaan en alle informatie te lezen (ook de eventuele aanmeldlink voor workshops of excursies vind je hier).

27 maart Opens internal link in current windowLezing Elske van Goinga over "Een gewone tuin, een bijzondere tuin? Het is maar hoe je kijkt", gevolgd door de Jaarvergadering

20 april Opens internal link in current windowExcursie Hortus Bulborum in Limmen

17 mei Eendaagse Opens internal link in current windowbusreis naar Gardenista (samen met NOP)

23 mei Opens internal link in current windowWorkshop Zomerse Hanging basket

 

15 t/m 19 augustus Opens internal link in current windowMeerdaagse Tuinenreis naar East-Anglia, met collega afdeling Noordoostpolder

 

 

Volg jij ons al op Facebook?

Klik op het plaatje en je komt op de facebookpagina van Groei & Bloei Lelystad

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

19
Mar
zon en blauwe lucht
18
Mar
Een blauwe lucht, de zon en bijna geen wind