Diversen

Alle Groei & Bloei leden in Lelystad ontvangen drie keer per jaar onze full colour nieuwsbrief in de bus. Deze kun je ook Opens internal link in current windowdigitaal op onze website lezen.

Tussendoor versturen wij per mail af en toe een Nieuwsflits. Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan hieronder gratis op onze Nieuwsflits. 

 

Let op: bij sommige e-mail providers lijkt het dat de Groei&Bloei mailing niet aankomt. Zo ervaren we af en toe problemen bij kpnnet, upcmail en chello. Het is ons nog steeds niet duidelijk wat de reden is. Eén van de dingen die mogelijk helpen is om de afzender ( info(at)lelystad.groei.nl ) aan de lijst met veilige afzenders toe te voegen. 
Mocht je de mails (we versturen er gemiddeld één per maand, meestal in de eerste helft van de maand) dan nog niet binnenkrijgen, dan adviseren we je om je nogmaals aan te melden met een ander mailadres. Een gmail-adres is daarbij het gemakkelijkst. Let wel, ook hier kan de mail in de 'reclamemap' terecht komen, maar kun je snel zelf aanpassen. 

Aan- en afmelden nieuwsflits

Bent u lid van Groei & Bloei?

Bent u al aangemeld voor de nieuwsbrief en wilt u uw profiel wijzigen? Klik hier.

meer
20
Jul
Volkstuin: verrassingen
15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….