Activiteiten & Actueel

Plantenruilbeurs wordt Tuinkringloop

 

Op zaterdag  5 oktober mogen we weer gebruik maken van de kapschuur van Ada Robers voor de plantjes markt. We hebben de plantenruilbeurs een andere naam gegeven omdat er wat verwarring was ontstaan. We ruilen namelijk niet 1 op 1. Wat blijft is natuurlijk dat stekken, zaden, bollen, maar ook tijdschriften, boeken, bloempotten e.d. van eigenaar kunnen wisselen.  Tuinkringloop leek ons daarom een naam die de lading goed dekt.

Vanaf 9.45 uur gaan we de plantjes e.d. uitstallen. Plantjes graag vooraf voorzien van een naam. Iedereen krijgt 5 plantenstekers waar diegene zijn of haar naam op schrijft. Deze kan je later gebruiken om iets mee te reserveren.

Om 10.00 uur gaan we bij de uitgestalde spullen langs met uitleg over kleur, hoogte en standplaats van de plantjes. Dan kan je al reserveren met 1 plantensteker per plant. Mocht voor een bepaalde plant de vraag groter zijn dan het aanbod dan kun je misschien nog wel een reserveren bij de aanbieder.

Wanneer alles is besproken en sommige zijn vastgelegd met een plantensteker, kan de rest uitgezocht worden.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee.

Het adres is Groene Velden 153-155.

We zien je graag verschijnen bij de tuinkringloop. Ook zonder inbreng van het een of ander ben je van harte welkom en kun je gewoon kijken of er iets van je gading bij is.

Leuk om te vermelden is dat Ada daar tegenwoordig een thee en bezoekerstuin heeft op donderdag en vrijdag. Zie voor informatie www.tuinenthee.com


N.B. Wanneer iets geen nieuwe eigenaar heeft gevonden is het vriendelijk verzoek om datgene weer mee naar huis te nemen.

 

meer

 

 

 

17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST