Avond excursie naar Hanneke's Pluktuin in Biddinghuizen

Datum:

31-08-2022

Kosten:

€ € 16,75 excl. plukboeket. Opgave is gewenst voor 23 aug.

Kosten lid:

€ € 11,75 excl. plukboeket. Opgave is gewenst voor 23 aug.

Locatie:

vertrekken vanaf het Zuiderwagenplein om 19:00 uur
Ellerweg 18
8256 RT Biddinghuizen

Pluk je eigen veldboeket

Meer info:

We krijgen een korte rondleiding van Hanneke in haar tuin waar bloemen in overvloed staan: duizenden snijbloemen in vele variaties, eenjarig zaaigoed maar ook vaste planten. Als we geluk hebben bloeien de Dahlia’s al.

Daarna gaan we gewapend met een schaartje en een emmer een mooie creatie bij elkaar knippen. Na het plukken nemen we een kop thee of koffie met gebak erbij.  Rond 21.30 uur willen we weer naar huis vertrekken in het bezit van een bijzonder mooi veldboeket!

Wil je geen bloemen plukken? Ook dan kun je meegaan om te genieten van de bloemen en het uitzicht.

Geef je op voor 23 augustus als je mee wilt gaan via het aanmeldformulier op onze site.

We vertrekken om 19 uur vanaf het Zuiderwagenplein

Kosten voor leden: koffie met taart en reiskosten € 11,75 / niet-leden betalen € 16,75.

Een groot veldboeket kost € 9,50  Let op: deze dien je nog zelf af te rekenen bij de pluktuin!