Kerstshow en vrijwilligersuitje Duiven

Bezoek aan de kerstshow van Intratuin Duiven

Alle leden en niet-leden zijn welkom, tevens het vrijwilligersuitje

Wie gaat er mee op maandag 22 november naar een van de mooiste kerstshows van het land? Christmas World Duiven, is reeds meerdere jaren uitgeroepen tot de Beste kerstshow van Nederland!

Intratuin doet, meer dan ooit, zijn best om de bezoeker te laten ontsnappen aan de waan van de dag met de grootste en mooiste kerstshow. Ontdek de kersttrends van dit jaar, laat je betoveren met lichtjes, prachtig versierde kerstbomen, de nieuwste kerstdecoratie en mooiste kerstdorpen. Kijk rond in de winkel voor tips, ideeën en inspiratie om kerst onvergetelijk te maken.

Verder vind je in de 28.000 vierkante meter grote winkel bijzondere assortimenten, zowel op de planten afdelingen, bij de potten, een grote dierenafdeling speciaal gericht op katten, tuinmeubelen en sfeer gerelateerde producten.

In het hart van de Intratuin bevindt zich het restaurant “De Proeftuin”. De Proeftuin biedt je de mogelijkheid om te ontspannen en te rusten na een belevingsreis door de prachtige kassen. We starten na een lange rit om 11 uur in de Proeftuin met koffie of thee en iets lekkers. De lunch kun je zelf meenemen of nuttigen op eigen kosten in de proeftuin.

Rond 16 uur is de terugreis, maar wil je eerder weg of langer blijven, dan kun je dit natuurlijk bespreken met je carpoolgroepje.

Vertrek vanaf het Noorderwagenplein om 9.30 uur. Vanaf hier gaan we carpoolen met vier personen in een auto.  Dit mag volgens de coronaregels van de rijksoverheid met vier personen of meer. Volg de regels van de chauffeur t.a.v. het dragen van een mondkapje. Wil je niet samen rijden, dan kun je op eigen gelegenheid gaan.

Adres Lithograaf 1 6921 VA Duiven

Voor opgeven en betaling zie achterzijde blad. De vrijwilligers die zich in 2021 hebben ingezet krijgen dit uitje cadeau van Groei en Bloei Lelystad.

Kosten € 14,- voor leden voor carpool en koffie, niet-leden betalen € 19,-

Als je op eigen gelegenheid gaat betaal je als lid voor de koffie met versnapering € 7,-; niet-leden betalen dan € 12,-.

aanmelding