Lezing Pompoenen en exoten door Sander Sanders is Geannuleerd!

Lezing ‘Pompoenen, een lust voor het oog, een streling voor de tong!’ door Sander Sanders op maandag 27 september.

Een leuke, informatieve lezing voor deze tijd van het jaar waarbij we worden meegenomen op een sprookjesachtige reis door de wereld van pompoenen en exoten.

Sander, van Sanders Pompoenen en Exoten in Sprang-Capelle,maakt een stap vanuit de geschiedenis van de pompoen naar het heden. Tevens komt het kweken, inclusief problemen, tips&tricks aan de orde.

Ook op culinair gebied kunnen we kennis maken met de pompoen. Hij neemt heerlijke pompoenjam mee om te proeven en recepten zijn na afloop in boekvorm of op CD verkrijgbaar. Ook zijn er tal van pompoenzaden en thee etc. verkrijgbaar.

Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen uit het publiek te beantwoorden. We hopen jullie te zien op deze pompoenenavond!

Datum:            Maandag 27 september

Tijd:                 Zaal open om 19.45 uur, start om 20.00 uur

Locatie             Duurzaamheidswinkel, Stadhuisplein 51 in Lelystad

Kosten:            Gratis voor leden, niet-leden betalen € 5,-. Inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Let op: aanmelding is noodzakelijk ivm corona!! Om afstand te kunnen bewaren en niet met teveel mensen aanwezig te zijn kunnen er zich maximaal 20 personen aanmelden!

Helaas kun je niet naar binnen als je je niet hebt aangemeld.

aanmelding