Unieke bloemschikshow 30/1

De Aeres VMBO en afdeling Lelystad van Groei & Bloei organiseren samen een unieke bloemschikshow. Dit is nog nooit eerder op deze wijze gepresenteerd in Lelystad.

Op het podium worden bijzondere bloemencreaties gemaakt door Henriëtte van de Schaaf, eigenaresse van Acanthus Kwekerij in Nagele, en Jan Post. Beiden zijn docent met jarenlange ervaring in het bloemvak. Zij laten ons zien wat ze kunnen en dit is heel goed te volgen doordat de handelingen die gefilmd worden op een scherm te zien zijn. Aan de zijkant van het podium staan leerlingen die het talentvak Bloem hebben gekozen en het leuk vinden om ons iets te laten zien over inpakken van bloemen, technieken, materialen enz. We kunnen ze in de pauze aan het werk zien. Tevens is er een stand aanwezig waar je kennis kunt maken met alle activiteiten die door de plaatselijke afdeling van Groei & Bloei georganiseerd worden. Na afloop worden er een aantal bloemstukken verloot. Dus als u kennis wilt maken met de Aeres VMBO, met Groei & Bloei en wil genieten van mooi bloemwerk kom dan 30 januari naar onze bloemschikshow! Entree voor deze avond is € 2,50 voor Groei & Bloei leden (op vertoon van de lidmaatschapspas) en voor niet-leden € 5,- Dit is inclusief een kopje koffie of thee en een lot met kans op een bloemstuk. Datum: 30 januari 2020 om 19.30 uur in de Aula van de Aeres VMBO te Lelystad. Tjalk 25-58. De zaal is open om 19.15 uur.