28/1 koffieochtend intratuin

Koffieochtend bij Intratuin Lelystad op 28 januari en 4 april

Leden én introducés zijn welkom op onze gezellige koffieochtend bij Intratuin, dus als je een leuke vriend(in) of buurvrouw/buurman hebt die kennis wil maken met onze vereniging, nodig ze uit!

Er staan weer twee koffieochtenden gepland, en wel op dinsdag 28 januari en zaterdag 4 april van 10.00 – 11.00 uur, dus noteer het in je agenda en op de kalender! Hierna zullen we nog een uurtje beneden bij de lift staan om Intratuin bezoekers te enthousiasmeren om zich aan te sluiten bij onze vereniging.

Koffie en thee (de ‘gewone’ varianten) worden door Intratuin op vertoon van je Groei&Bloei lidmaatschap tegen een gereduceerd tarief aangeboden (€ 1,50 per consumptie) en hierbij ontvang je ook nog eens een voucher die recht geeft voor eenmalig 10 % korting op het gehele assortiment (niet op cadeaubonnen en lopende acties)!! Let wel: Deze korting is alléén geldig tijdens deze koffieochtenden!