Workshop Nat Vilten door Machteld Kruizinga op 26 februari

Machteld Kruizinga van Woolsome Woolsome verzorgt op woensdag 26 februari een workshop ‘Nat vilten voor beginners’. Er zijn drie ontwerpen mogelijk.

1.          Twee onderzetters met bloemen voor pannen, vazen of glazen,
  2.          Een klein toilettasje voor in je handtas waar je desgewenst bloemen op kunt vilten,
  3.         Een vogelhuisje met vilten vogeltje. Het vogeltje wordt bij tijdnood door Machteld gemaakt.

Graag bij aanmelding vermelden welk ontwerp je wilt gaan maken!

Je dient zelf een schort en een oude handdoek mee te nemen. Een plastic tas is handig om het gemaakte viltwerkje in mee naar huis te nemen.

De workshop vindt plaats bij meer dan vier aanmeldingen, er is een maximum aantal van 8 deelnemers per avond. Bij veel interesse is een tweede avond eventueel mogelijk.

Locatie:

Indien 4-6 cursisten in Machteld’s atelier, Bongerd 136 in Lelystad.

Indien meer dan 6 cursisten in De Duurzaamheidswinkel, Stadhuisplein in Lelystad.

Je krijgt na 16 februari telefonisch of per mail bericht waar de workshop plaats vindt.

Datum en tijd:

Woensdag 26 februari, van 19.00 uur tot 22.00/22.30 uur

Kosten:

Leden € 20 p.p.  en niet-leden € 25 p.p.

Voor thee/koffie en wat lekkers wordt gezorgd!

Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 16 februari! Dit doe je via het aanmeldingsformulier op de website, hier kun je ook aangeven welk ontwerp je wilt maken. Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het betalen bedrag overmaken op rekening NL34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv ‘Workshop Vilten’. Zie ook de spelregels op de website.

Contactpersoon: Marion Kamsteeg