Kerstworkshop 2019

Het duurt nog een tijdje maar ook dit jaar verzorgen we weer een kerstworkshop. Wij hebben hier voor, net als vorig jaar, Sabina Bijl van Bloemendingen bereid gevonden de workshop te organiseren.

De workshop zal gegeven worden op zaterdag 14 december. Er is ruimte voor 15 tot 20 deelnemers, dus wacht niet te lang met opgeven.

Je kunt een keus maken uit twee prachtige stukken. Voor alle benodigde materialen wordt gezorgd.

Kerststuk 1

Een werkelijk indrukwekkend kerststuk dat zeer goed houdbaar is en indien gewenst ook volgende jaren decoratief zal zijn met kerst.

Aan een grote glazen vaas (60cm) wordt aan de buitenkant een stevige slinger met mos omkleed gehangen en voorzien van diverse droogmaterialen, kerstballen en lichtsnoertje. Maar ook drie vaasjes met verse bloemen. Dit alles wordt voornamelijk gedaan met het lijmpistool. Te maken in het rood/wit/zilver/goud.

(indien mogelijk zelf een lijmpistool mee nemen)

Kosten voor leden € 32,50, niet-leden € 40,-.

Kerststuk 2

Een prachtig en decoratief tafelstuk dat ieder jaar opnieuw als basis kan dienen voor een mooi kerststuk.

Op een steigerhouten paneel van ongeveer 50cm lang (indien gewenst in kleur, dit wordt van te voren geschilderd) wordt een zelf gebonden koker van diverse kleuren en diktes ijzer/aluminiumdraad bevestigd. Deze koker wordt opgemaakt met kerstmateriaal, lichtsnoertje en drie vaasjes met verse bloemen.

Te maken in het naturel (ongeverfd hout) of zwart of rood. Decoratie kleur rood/goud, wit/zilver, zwart/goud of rood/zilver.

Kosten voor leden € 30,- en niet-leden € 37,50.

Locatie: De Duurzaamheidswinkel (het oude Postkantoor in de Gordiaan), Stadhuisplein

Tijd: 13.30 uur tot 15.30 / 16.00 uur.

AanmeldenLet op!! uiterlijk 2 november! Dit doe je via >> dit formulier <<. Vergeet niet het bloemstuk van je voorkeur en de gewenste kleurstelling op te geven.

Je aanmelding is definitief na betaling. Je kunt het te betalen bedrag overmaken op rekening NL 34 INGB 0670 611 042 tnv Groei & Bloei Afdeling Lelystad, ovv 'Kerstworkshop'. Zie ook de spelregels op de website (Diversen).

Contactpersoon: Marion Kamsteeg 06-46277455