Avondexcursie naar Hannekes pluktuin in Biddinghuizen.

Woensdagavond 31 augustus gaan we naar Hannekes pluktuin. We krijgen een korte rondleiding van Hanneke in haar tuin waar bloemen in overvloed staan: duizenden snijbloemen in vele variaties, eenjarig zaaigoed maar ook vaste planten. Als we geluk hebben bloeien de Dahlia’s al.

Daarna gaan we gewapend met een schaartje en een emmer een mooie creatie bij elkaar knippen. Na het plukken nemen we een kop thee of koffie met gebak erbij.  Rond 21.30 uur willen we weer naar huis vertrekken in het bezit van een bijzonder mooi veldboeket!

Wil je geen bloemen plukken? Ook dan kun je meegaan om te genieten van de bloemen en het uitzicht.

Geef je op voor 23 augustus als je mee wilt gaan via onderstaand aanmeldformulier .

We vertrekken om 19 uur vanaf het Zuiderwagenplein

Kosten voor leden: koffie met taart en reiskosten € 11,75 / niet-leden betalen € 16,75.

Een groot veldboeket kost € 9,50  Let op: deze dien je nog zelf af te rekenen bij de pluktuin!

Hannekes pluktuin

Ellerweg18 Biddinghuizen